Meny
Moose Nation
Svensk baskets officiella supporterklubb
Moose Nation logga mot blå bakgrund

Välkommen att bli medlem i Moose Nation

Vi behöver stöd från medlemmar för att kunna hålla igång Moose Nation – den officiella supporterföreningen för svensk basket. Vårt huvudsakliga arbete är att främja supporterkulturen runt de svenska basketlandslagens matcher, och att ge ett starkt uttalat stöd till basketlandslagen vid deras matcher och turneringar.

Moose Nation är en helt ideell verksamhet, men det finns lite utgifter för att vi ska kunna hålla en viss nivå och även fortsätta utvecklas. Vi vill alltid ligga i framkant och behöver t ex göra små satsningar/inköp av medlemsartiklar, accessoarer och stämningshöjande prylar av olika slag till matcherna.

Medlemskapet i Moose Nation kostar 200 kr/år för vuxen och 100 kr/år för ungdom (under 18 år). En anmälningsavgift på 200 kr tillkommer första året, och då erhåller man också den officiella Moose Nation-supportertröjan som är väl synlig på landslagens matcher. Medlemskapet ger också möjlighet att köpa den blå-gula MN-halsduken (150 kr).

Medlemsavgiften kan betalas med Swish till 1230738690, eller till bankgiro 711-0844. Ange din mejladress, och ditt medlemsnummer och/eller fullständiga namn vid betalning.

För frågor går det bra att kontakta oss på info@moosenation.se

Vår huvudsakliga kommunikationskanal i nuläget är Facebook via MooseNation och Moose Nation Fan Chatt

Vi ses på arenan 😊

Styrelsen